Despre noi

BAR-AT System SRL este o societate comerciala privata cu sediul in comuna Joseni, judetul Harghita, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul prelucrarii lemnului si in executarea lucrarilor de constructii din lemn.
 
Obiectul principal de activitate al firmei este producerea si montajul caselor de lemn prefabricate pe tot teritoriul Romaniei si in Europa de Vest, respectiv executarea lucrarilor de constructii civile si industriale pe structura de lemn. 
Portofoliul nostru de realizari cuprinde case de locuit, case de vacanta, pensiuni si cabane din lemn, mansardari case vechi, case pe roti tiny house, casute camping si pentru gradina.
Vizitati website-ul nostru www.caselemnbarat.ro pentru a vizualiza ultimele lucrari de constructii din lemn.
 
Incepand din anul 2017, alaturi de activitatea de baza, am inceput comertul cu materiale izolatoare naturale: izolatii din fibre lemnoase, vata minerala, vata bazaltica si fibre de celuloza. Produsele sunt importate direct din Germania, din acest motiv va putem garanta materiale ecologice pentru izolarea casei de calitate premium, la preturi fara concurenta pe piata din Romania.
 
Materialele izolatoare ecologice comercializate sunt:
 * placi din fibre lemnoase GUTEX pentru exterior si interior
 * vata minerala Knauf Insulation Unifit (Ecose)
 * fibre de celuloza ISOCELL
 
Pentru alte informatii, colaborari / oferte en-gros va rugam sa ne contactati.